loader image

Adrenaline gegarandeerd bij Rollercoaster van Wes Peden

Topjongleur Wes Peden neemt je mee op een acrobatische achtbaanrit tijdens Festival Circolo. Deze grensverleggende show met knallende neonkleuren is te zien op 25, 26 en 27 oktober.

Letterlijke achtbaan

In Rollercoaster gaat de geprezen jongleur Wes Peden op zoek naar de balans tussen veiligheid en vrijheid. Met zijn unieke stijl die complexiteit en speelsheid verbindt laat hij bestaande regels vervagen. Moeilijker en unieker jongleerder ga je dit jaar niet zien!

Zoals de naam van de show al doet vermoeden is Rollercoaster een ware achtbaan. Wes Peden liet zich inspireren door de dwaasheid van deze stalen gevaartes. Omhoog en omlaag, om vervolgens met een kurkentrekker door de lucht te vliegen, net als de treintjes in een achtbaan vliegen de neonkleurige kegels, ringen en ballen met grote snelheid voorbij. Omringd door enorme opblaasvormen, veranderen lange buizen in loopings in een knallende soloshow.

De pompende elektrobeats die deze rollercoaster aandrijven zijn samengesteld uit vervormde achtbaangeluiden. Je ziet, hoort en voelt de trillingen en snelheid van de achtbaan als nooit tevoren. Adrenaline gegarandeerd!