Programma
Circolo Extra

22 t/m 31 oktober 2021
leijpark tilburg

Naast circusvoorstellingen is er nog veel meer te beleven op Festival Circolo. Een filmvoorstelling, het kortste concert ooit of een ritje in een attractie. Trek er eens op uit in het Leijpark en ontdek. Tickets voor al dit extra programma zijn te koop bij de eigen kassa van elk onderdeel. Op de krijtborden vind je ook de meest actuele speel- en openingstijden. 

De Stijle, Want… presenteert ‘Eindelijk... De Film!’

Documentaire over het fascinerende straattheater gezelschap De Stijle, Want… dat al ruim 35 jaar door Nederland en Europa trekt met hun absurdistische shows. Kopen, kopen, wel kijken! 

 

Na de vertoningen op 23, 29 en 30 oktober kun je aanschuiven bij een nagesprek over de film. Vrijdag 29 oktober is er een extra speciale editie van het nagesprek: dan zijn namelijk alle drie de hoofdpersonen van de film (Harrie, Rob en Adrie) aanwezig.

speelt van zaterdag 23 t/m zaterdag 30 oktober elke dag om 18:30
duur: 58 min
leeftijd: 12+
prijs: €5,00

Theater Muto

Op Festival Circolo 2021 kun je terecht bij Theater Muto. Een klein en intiem theatertje waar twee wisselende voorstellingen worden opgevoerd. ‘Josser’: een fijne familievoorstelling én ‘Het Kortste Concert’: een hele speciale show door speciale performer Gabriëla, en het leukste is Gabriëla is een...wacht, laten we dat nog niet verklappen. 

speelt doorlopend iedere dag van 14:00 tot 20:00
duur: 2 min
leeftijd: 4+
prijs: gratis

De Molen

Aan de kant staan en zwaaien is er bij deze draaimolen niet bij! Stap voor stap worden ouders en kinderen meegenomen op een avontuur waarin ze, als acrobatisch duo, zelf de auto’s, paarden en kampioenen van deze draaimolen worden.

speelt doorlopend iedere dag van 14:00 tot 20:00
duur: 2 min
leeftijd: 4+
prijs: gratis

Schommelbootjes

Tijdens Festival Circolo kun je jezelf op een neer slingeren in nostalgische schommelbootjes, ouderwets plezier voor jong en oud.

speelt doorlopend iedere dag van 14:00 tot 20:00
duur: 2 min
leeftijd: 4+
prijs: €2,50

Snoepmeisjes

Onze snoepmeisjes staan weer klaar met een kar vol lekkernijen. Wijnballen, zuurstokken, noga en andere zoete zaligheden voor jonge en ouwe snoeperds.

aanwezig op het terrein van 14:00 tot 20:00
duur: hele dag
leeftijd: 4 tot 104
prijs: vanaf €0,50

Appelfiets

Gehuld in een roodkleurig appeljurkje gaat het appelmeisje met een ouderwetse fiets het festivalterrein rond. Zin in een verse appels met suiker en kaneel? Hoewel appels niet direct het predikaat snoep zullen krijgen, zijn ze voor menig jeugdig festivalganger toch een echte lekkernij.

aanwezig op het terrein van 14:00 tot 20:00
duur: hele dag
leeftijd: 4 tot 104
prijs: vanaf €0,50

Blijf op de hoogte!

* verplicht