loader image

Extra voorstellingen van EXIT en BALLETT aangekondigd

Goed nieuws voor iedereen die nog geen kaartje heeft kunnen bemachtigen voor EXIT en/of BALLETT! Deze hardlopers worden beide extra gespeeld in het tweede weekend van Festival Circolo.

 

BALLETT: robuuste hardloper

In BALLETT, van Zirkusspektakel FahrAwaY, bouwen zeven artiesten een fantastisch schouwspel met voorhamers, heftrucks, spanbanden, humor en muziek. Ongewoon circus zoals we het graag zien op Festival Circolo: spectaculair, absurd en poëtisch met pakkende, pulserende livemuziek. Het publiek, dat aan het podium geplakt zit, wordt meegenomen naar verlaten landweggetjes, industrieparken en een nabije toekomst. Het uitzicht verandert met de minuut. Deze plezante machine van Zirkusspektakel FahrAwaY is op stoom en niet meer te stoppen. Kom aan boord!

BALLETT speelt extra op zaterdag 29 oktober, om 13:00 uur. Zie de programmapagina voor meer info.

EXIT: imposante hardloper

De voorstelling EXIT, van Piet van Dycke en Circumstances draait alles in de letterlijke zin om een imposante installatie. Vier individuen begeven zich in deze voorstelling op een collectief pad. Ze bewegen zich voort door draaiende muren en zwevende deuren. Ze verschijnen en verdwijnen, ontmoeten en verlaten, komen en vertrekken. In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer nodig dan ooit. Ze houden elkaar in evenwicht, maar houden elkaar ook in balans. EXIT is een spannende en indrukwekkende voorstelling die flirt met risico.

EXIT speelt extra op zondag 30 oktober, om 13:00 uur. Zie de programmapagina voor meer info.