Waar we voor staan

Festival Circolo heeft een duidelijke visie en werkt vanuit deze vier kernwaarden:

Toonaangevend


Festival Circolo heeft een kwalitatief hoogstaand (inter)nationaal programma met een hoge mate van exclusiviteit voor Nederland. Het festival behoort tot de top van de circusfestivals in Europa. Voor de zakelijke en professionele markt vormt Circolo een inspirerend platform voor professionele ontmoetingen, netwerken en seminars.

Uitdagend


Het festival biedt een verrassend, uitdagend en veelzijdig programma vol authentieke zeggingskracht en artistieke vernieuwing. Internationale circusvoorstellingen die iets wezenlijks, persoonlijks en nieuws toevoegen aan het circusidioom. Experiment met oog voor vorm, beeld, schoonheid en tegelijkertijd geschikt voor een breed publiek.

Talentrijk


Circolo is de presentatieplek voor jonge makers, artiesten, programmeurs, beleidsmakers en organisatoren in het nationale en internationale circus. Showcaseplek en educatief platform in één.

Sfeervol


Het festival speelt zich af in een gastvrije sfeer. Toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, van kinderen tot ervaren cultuurliefhebbers.

Schrijf je in!

Wil jij op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes rondom Circolo? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets. Er zullen toffe acties voorbij komen...

Blijf op de hoogte!

* verplicht