Info

Van 16 t/m 25 oktober keert Festival Circolo terug naar Tilburg. Tien dagen gevuld met het circus van de toekomst, (inter)nationale voorstellingen vol spektakel, fantasie, acrobatiek en humor. 

Na een prachtige editie in de Tilburgse Theaters zetten we onze tenten weer op in het Tilburgse Leijpark. De tribunes stromen weer vol, net als de bekers, we stoken de kampvuurtjes op, slingeren de draaimolen aan en staan weer garant voor tien dagen gevuld met prachtig circustheater.

Info

Festival Circolo toont je het circus van de toekomst van 16 t/m 25 oktober in het Leijpark te Tilburg. Het festivalterrein is iedere dag open van 13:30 tot 23:00.

Festival Circolo speelt zich af in het Leijpark te Tilburg. Een groene oase midden in de stad. Dat park ligt aan Ringbaan Zuid tegenover het winkelgebied AaBe Fabriek.

 

Route

Corona

Je komt binnen via een centrale entree, waar je iets kunt drinken en/of eten én waar de kassa zich bevindt. Op het hele festivalterrein zijn duidelijke routes aangegeven en publieksbegeleiders wijzen je overal de weg.

Blijf op de hoogte!

* verplicht