Info

Van 16 tot en met 20 oktober 2019 toont Festival Circolo je het circus van de toekomst. Toonaangevend, toegankelijk en tegendraads. Een unieke mix van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art.

Na onze tenten vorig jaar te hebben opgezet in het Tilburgse Leijpark, strijkt het grootste circusfestival van Nederland dit jaar voor het eerst neer in het stadshart. We voelen ons vanaf onze komst in 2018 sterk verbonden met Tilburg en zijn open, vooruitstrevende en creatieve cultuur. In het bruisende centrum krijgen we de kans om de stad en onze bezoekers op andere manieren met circus in aanraking te brengen en aan ons jaarlijkse festival te verbinden.

Ticket

Ga naar programma om je kaarten te kopen voor Festival Circolo 2019. Om zeker te zijn van een plek bij de voorstelling(en) van je keuze, adviseren we je om je kaarten vooraf online te bestellen. Tijdens het festival kun je natuurlijk ook terecht bij de kassa’s van de drie deelnemende theaters. Het is dan echter mogelijk dat bepaalde voorstellingen reeds zijn uitverkocht.

Festival Circolo beleef je van 16 tot en met 20 oktober in drie Tilburgse theaters.

Info

Route

Alle locaties bevinden zich in het centrum van Tilburg op maximaal tien minuten loopafstand van elkaar. Je ‘hopt’ dus eenvoudig van locatie naar locatie.

Theaters Tilburg
Louis Bouwmeesterplein 1

Theater de Nieuwe Vorst 
Willem II-straat 49

Factorium
Koningsplein 11A

 

Blijf op de hoogte!

* verplicht