INFO

Festival Circolo toont je het circus van de toekomst. Tijdens de herfstvakantie strijkt het festival jaarlijks neer in het Tilburgse Leijpark voor een tiendaags spektakel. Tijdens deze tien dagen vind je hier een unieke mengelmoes van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Festival Circolo verrast, verbaast en verwondert.

 

Algemeen

Festival Circolo vindt plaats van in de herfstvakantie van 2022 in Tilburg. Met het Festivalhart in het Leijpark en diverse satellietlocaties in de stad, is het tien dagen lang één groot circusfeest in Tilburg. 

Modern circus of ‘contemporary circus’ is een cross-over van circus, theater, moderne dans, muziek, vormgeving en beeldende kunst. Geen klassieke clowns, olifanten of eenden die door hoepels springen. We leggen de focus op de verhalende inhoud, personages en esthetiek. Maar vrees niet! De levensgevaarlijke acrobatische trucs of virtuoos jongleerwerk zijn wél overgenomen door het moderne circus.

Programma

Blijf op de hoogte!

* verplicht