VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Festival Circolo Bizznizz Night


Save The Date: 11 oktober

Festival Circolo wil het bedrijfsleven in Tilburg en omgeving graag kennis laten maken met de mogelijkheden van het evenement. Nog voordat de tenten zich openen voor het publiek organiseert het Festival, een exclusieve business-netwerk avond. Wij nodigen u uit om zich te laten  verwonderen en verrassen op deze speciale eerste Festival Circolo  avond in TilburgDe voorstelling van Collectif Malunés wordt omlijst met gelegenheid tot netwerken tussen en in de circustenten, met catering van het creatieve Tilburgse cateringbedrijf Cookaholics.

Op deze donderdagavond 11 Oktober bieden wij u als netwerker 2 opties aan:
* Een exclusief arrangement zonder diner - € 75.- ontvangst, koffie, voorstelling en borrel
* Een exclusief arrangement met diner - € 110.- ontvangst, diner, koffie, voorstelling en borrel

Erik de Ridder wethouder evenementen Tilburg: “Blij en trots dat Festival Circolo naar #Tilburg komt: verrijking van onze stad op evenementen, cultuur en onderwijs. Helemaal raak!”

Tijdens de Bizznizz Night bezoekt u de voorstelling: Forever, Happily van Collectif Malunés (Be)

Forever, happily... is een toegankelijke circusvoorstelling voor jong en oud, grappig en intiem, met veel spectaculaire acrobatiek en muziek, in een mysterieuze context. Het Vlaams-Franse Collectif Malunés laat prinsen sterven van uitputting en maakt van sprookjespersonages circusartiesten. Het Collectief heeft Tilburgse roots; werd in 2009 opgericht, mede door een aantal artiesten die toen nog aan de Tilburgse opleiding ACAPA (Fontys) studeerden.

Voor meer informatie over Circus Business

Sandra Smits (hospitality en business events)
m +31(0)641404431
sandra@festivalcircolo.nl

Marc Eysink Smeets (directeur & algemene festivalleiding)
m +31(0)6 53436972
marc@festivalcircolo.nl