VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Over Circus & Zaken


Circus is coming to Town..

Zakelijk verhuur

Festival Circolo is óók een bijzondere pop-up ontmoetingsplek om zaken, circus én een culinair programma te combineren. Ingrediënten voor een bijzondere middag of avond uit. Festival Circolo heeft in de afgelopen zes edities een ruime ervaring mogen opbouwen met het verzorgen van zakelijke arrangementen. Vele bedrijven en instellingen in het Hart van de Meierij waren onze gast.

De Rabobank Hart van de Meierij organiseerde hun ledendag op het Circolo terrein en de Brabantse Rabobank directeuren vergaderden er, maar beleefden ook een gezamenlijke acrobatiek workshop. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis gebruikte de Circolo-tenten voor een bijzonder personeelsfeest en de provincie Noord-Brabant ontving de burgemeesters en cultuurwethouders van Brabantse gemeenten rond een circusvoorstelling. Canon Nederland bezorgde hun servicemedewerkers met hun gezinnen een heerlijke middag.

Antoine Verhoeven, adjunct-directeur Canon Nederland N.V.: “Bij Circolo werden mijn gasten blij verrast. Hun enthousiasme kwam niet alleen door de hoge kwaliteit van de voorstellingen, maar ook door de ambiance, de ontvangst en de sfeer. Festival Circolo weet zo heel mooi het formele met het informele te verbinden”.

Ook in Tilburg staat Circolo garant voor de combinatie van de juiste ingrediënten
Uw voorstellingbezoek kan omlijst worden met culinair jongleerwerk van de Tilburgse cateraars Cookaholis. In hun restaurant Foodjugglers laten zij uw pappillen balanceren tussen verschillende smaaksensaties. Mocht u het bij koffie en een borrel willen houden dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor ontvangen we u graag in Brasserie Velder. Daar hebt u een prachtig uitzicht over het feeëriek verlicht festivalterrein.

Kennismaken met Festival Circolo. Dat kan op een speciale Tilburgse BizzNizznight op donderdag 11 oktober.

Festival Circolo biedt:
- verschillende zakelijke arrangemeneten
- maatwerk
- speciale BizzNizz Night
- mogelijkheden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen