VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Over Circus & Zaken


Ongelooflijk, ongedwongen en onderscheidend

Zakelijk verhuur

Circus is coming to Town..

Met de herfst op zijn mooist is, tijdens de herfstvakantie van 12 tot en met 21 oktober 2018, het Tilburgse Leijpark het feeërieke podium van een bejubeld fenomeen: Festival Circolo.  Na 6 edities op Landgoed Velder te Liempde maakt Circolo nu de stap naar Tilburg. De stad kan zich opmaken voor een festival vol modern circus waarin bekende circusdisciplines toegepast worden in combinatie met dans, theater, vormgeving en muziek tot spraakmakende en opwindende totaalvoorstellingen. Het festival fungeert tevens als bijzondere ontmoetingsplek om zaken, circus én een culinair programma te combineren.

SAVE THE DATE: 11 OKTOBER

Festival Circolo wil het bedrijfsleven in Tilburg en omgeving graag kennis laten maken met de mogelijkheden van het evenement.

Nog voordat de tenten zich openen voor het publiek organiseert het Festival, een EXCLUSIEVE  business-netwerk AVOND in samenwerking  met de gemeente Tilburg, het Bedrijvenoverleg regio Tilburg, Tilburg.com en Citymarketing Tilburg.

Wij nodigen u uit om zich te laten  verwonderen en verrassen op deze speciale eerste Festival Circolo  avond in Tilburg

De voorstelling van Collectif Malunés wordt omlijst met gelegenheid tot netwerken tussen en in de circustenten, met catering van het creatieve Tilburgse cateringbedrijf Cookaholics.

Op deze donderdagavond 11 Oktober bieden wij u als netwerker 2 opties aan:                                                                        

Een exclusief arrangement met diner  -  € 75.-  ontvangst, diner, koffie, voorstelling en borrel                                                      

Een exclusief arrangement zonder diner  - € 110.- koffie, voorstelling en borrel

Erik de Ridder wethouder evenementen Tilburg :                                                                                           
“ Blij en trots dat Festival Circolo naar #Tilburg komt: verrijking van onze stad op evenementen, cultuur en onderwijs. Helemaal raak!”

 

Tijdens de Bizznizz Night bezoekt u de voorstelling:

Forever, Happily van Collectif Malunés (Be)

Forever, happily... is een toegankelijke circusvoorstelling voor jong en oud, grappig en intiem, met veel spectaculaire acrobatiek en muziek, in een mysterieuze context. Het Vlaams-Franse Collectif Malunés laat prinsen sterven van uitputting en maakt van sprookjespersonages circusartiesten. Het Collectief heeft Tilburgse roots; werd in 2009 opgericht, mede door een aantal artiesten die toen nog aan de Tilburgse opleiding ACAPA (Fontys) studeerden.

Onderscheidend: ons programma voor úw gasten

Natuurlijk bent u ook na deze eerste exclusieve Festival Circolo avond welkom om het Festival te bezoeken in de week van 12 tm 21 Oktober. Het festival presenteert in 10 dagen tijd meer dan 25 verschillende voorstellingen waaronder wij de voorstelling van Ockham’s Razor speciaal aanraden icm een zakelijk arangement

Tipping Point van Ockhams Razor (UK)

Vijf artiesten maneuvreren in een zelfgecreëerd landschap enkel met vijf metalen palen. Een meeslepende voorstelling tussen orde en chaos, manipulatie en overgave. Het is voortdurend balancerend met niets anders dan pure spierkracht en lange stokken, die rakelings langs gezichten scheren, die tot bukken en strekken dwingen. Waaghalzerij ten top! 

 

Antoine Verhoeven, adjunct-directeur Canon Nederland N.V.:
“Bij Circolo werden mijn gasten blij verrast. Hun enthousiasme kwam niet alleen door de hoge kwaliteit van de voorstellingen, maar ook door de ambiance, de ontvangst en de sfeer. Festival Circolo weet zo heel mooi het formele met het informele te verbinden”,

Ongelooflijk: onze locatie voor úw gelegenheid

Onthaal uw relaties of fêteer uw medewerkers (en eventueel hun gezinnen) op een programma dat verrassend uitpakt wanneer het echt eens anders dan anders mag. Elk evenement, elk idee en elke bijeenkomst is uit te voeren volgens uw specifieke wensen. We spreken immers over circus: een wereld waarin het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt.

Wilt u een circusworkshop voor personeel afsluiten met een aangeklede borrel? Dat kan! Kiest u voor een symposium of seminar in een van onze tenten, omlijst door een diner en een circusvoorstelling? Geen probleem! Of prefereert u een onderscheidend business-to-business arrangement voor goede relaties? Wees onze gast!

Ongedwongen:

úw arrangement op basis van onze componenten

De catering tijdens Festival Circolo is in handen van de Tilburgse Cookaholics
Cookaholics is begonnen met enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken.

Catering mogelijkheden:

Luxe borrelarrangement (voor en/of na de voorstelling)
Koffie-arrangement
Lunch-/diner arrangement

Overig:

Workshops
Exclusieve inleidingen
Meet & Greet met artiesten
Hospitality-faciliteiten (gastvrouw, gereserveerde parkeerplaatsen, garderobe)

Deze opsomming is niet uitputtend. Op basis van uw voorkeuren kunnen alternatieve onderdelen worden toegevoegd. Prijsindicatie van een business arrangement is – afhankelijk van de samenstelling – van € 60,00 tot € 115,00 per persoon (excl. btw).

Voor meer informatie over Circus Business

Sandra Smits (hospitality en business events) m +31(0)641404431 sandra@festivalcircolo.nl

Marc Eysink Smeets
(directeur & algemene festivalleiding) m +31(0)6 53436972 marc@festivalcircolo.nl