VANAF 2018 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Zakelijke arrangementen


Ons programma voor úw gasten

Circolo en Zaken in het kort

Binnen de programmering van Festival Circolo zijn twee internationale hoofdvoorstellingen geselecteerd die de kern vormen van een business arrangement in het teken van Circus Jheronimus Bosch. Een arrangement dat uit verschillende componenten kan bestaan: een aangeklede borrel, dineren in de sfeer van Bosch, een inleiding op de voorstelling of een meet & greet met leden van de gezelschappen.

De prijzen van een business arrangement liggen - inclusief de voorstelling - tussen € 60,00 en € 115,00 per persoon (excl. btw). De prijs van een middagvoorstelling gecombineerd met een lunch is indicatief € 65,00 per persoon (excl. btw).

Festival Circolo wordt geproduceerd met een team dat zijn sporen verdiend heeft als het gaat om de organisatie en programmering van festivals en evenementen (denk aan: Theaterfestival Boulevard, Oerol, Het Nationaal Comité 4 en 5 mei, diverse bezoeken van de Koning/koninklijke familie aan ’s-Hertogenbosch, de Bosch Parade, theaterproductie ANNE). Die gezamenlijke expertise maakt dat bijna niets onmogelijk is.

X