VANAF 2018 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Eten & drinken


Voor ieder wat wils

Pasta ai Funghi, een pizza-punt, Brabantse tapas, Waterzooi van vis, poffertjes, heerlijk rosé gebraden lamsbout, gewone en speciaal bieren, lekkere broodjes en soepen, marshmellows om boven het vuur te roosteren en natuurlijk goudgele frieten. Er is van alles te eten en te drinken op Festival Circolo. 

Restaurant Helder Velder

Dineer in ons à la carte restaurant © Diewke van den Heuvel

Eten onder de sterren
Het à la carte restaurant Helder Velder is gesitueerd in een transparante tent, zo blijft je ook tijdens het eten verbonden met de circussfeer buiten op het terrein. Geniet van eerlijke en heerlijke diners, geïnspireerd door de mediterrane keuken. De menukaart bestaat uit verschillende smaakvolle gerechten voor een redelijke prijs. Naast de vaste kaart zijn er wisselende dagschotels. Helder Velder serveert dit ook jaar speciale Jheronimus Bosch menu’s. Veel van de ingrediënten komen uit de directe omgeving van Het Groene Woud. 
Bekijk de menukaart.

Reserveren
Reserveren in het restaurant kan tot en met de dag voor jouw festivalbezoek (tot 23:00u) via het online reserveringsformulier. LET OP: het restaurant is op zaterdag 29 oktober online uitverkocht. Loop op de dag zelf even binnen en informeer naar de last minute mogelijkheden of geniet van een lekker hapje bij de diverse foodtrucks op het terrein. 

Jheronimus Bosch arrangement: een voordelige avond uit
Wil je een bezoek brengen aan Festival Circolo en zeker zijn van een complete avond uit? Neem dan een Jheronimus Bosch arrangement. Hiermee heb je toegang tot de voorstelling Sous la Toile de Jheronimus (10+) van Cie Les Colporteurs en geniet je voorafgaand aan de voorstelling van het unieke driegangen Bosch Diner (dagmenu) en twee drankjes. Meer informatie.

Foodtrucks

Foodtrucks © Diewke van den Heuvel

Stel je liever zelf je maaltijd samen? Struin dan langs diverse foodtrucks van Bombascha Sideshow Circus die tussen de circustenten staan. Stel je eigen pizza samen bij de met een pizza-oven uitgeruste Peugeot of bestel een soep bij de brandweerwagen. Neem plaats bij het kampvuur om lekker maar gezond te snacken en de herfst op het landgoed te beleven.

Strippenkaart
Maak het jezelf makkelijk door via deze website een voordelige strippenkaart te bestellen. Hiermee reken je jouw drankjes en snacks af bij de diverse foodtrukcs. De strippenkaart met daarop 10 strippen à € 1,20 kost via de website € 10,00 in plaats van € 12,00. Je bestelt hem hier.

X