VANAF 2018 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Bereikbaarheid


Zo bereik je het festivalterrein

Festival Circolo is gelegen binnen de driehoek ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Het adres is Velderseweg 8, 5298 LE te Liempde. Het terrein is perfect met de fiets, het openbaar vervoer en met de auto te bereiken.

Grotere kaart weergeven


Met de auto
Volg vanaf afrit 26 (Boxtel/Liempde) op de A2 de borden naar de parkeerplaats. Neem op de A2 afslag 26 richting Boxtel/ Liempde. Ga onder aan de afrit richting Boxtel. Neem op de rotonde de derde afslag. Ga verder op de Oude Rijksweg. Neem de derde weg rechts: Velderseweg. Navigatie: stel uw navigatie in op Velderseweg 8, 5298 LE Liempde. Dan komt u bij onze parkeerplaats uit.

Parkeren
Vanaf het parkeerterrein loop je in ongeveer tien minuten naar het festivalterrein. Als je een voorstelling gaat bezoeken, zorg er dan voor dat je tijdig parkeert. De parkeerplaats ligt aan de Veldersweg. Van het parkeerterrein naar het festivalterrein (primair voor mensen die slecht ter been zijn) rijdt er continu gratis (met een vrijwillige bijdrage) een pendelbusje van 12:00u tot 00:00u. Voor meer informatie kunt u zich melden bij de informatiebalie.

Parkeerkaarten
Parkeren bij ons festivalterrein kost per dag € 6,- per dag of € 15,- voor het hele festival. Je kunt bij aankomst op het parkeerterrein een parkeerkaart kopen, maar voor jezelf en ons is het meest prettig als je deze vooraf op onze website koopt. Je krijgt dan snelle doorgang via een aparte entree tot de parkeerplaats. De parkeerplaats wordt beheerd door Stichting Behoud Gemeenschap Liempde. De opbrengst van de parkeergelden wordt besteed aan diverse sociaal-culturele projecten in het dorp.
 
Met het openbaar vervoer
Het dichtstbijzijnde NS-station is Boxtel. Speciaal voor mensen die met Openbaar Vervoer naar Festival Circolo komen, rijden er pendelbussen tussen het NS Station Boxtel en het festivalterrein. Deze pendel is op afroep beschikbaar tussen 12.00u en 23.00u. Voor dit vervoer wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het telefoonnummer om te reserveren is 06-4649 7298.

Met de taxi
Reserveer een taxi via taxicentrale 'De Meierij' tel. 073-6561600 of 0411-631808. Hier gelden speciale tarieven voor het vervoer van het NS-station Boxtel naar het festivalterrein. De kosten voor een taxi (maximaal 4 personen) zijn € 13,00 en de kosten voor een bus zijn € 18,00 (maximaal 8 personen).

Met de fiets
Het terrein is ook goed bereikbaar met de fiets, een fietstocht naar het festivalterrein duurt ongeveer een kwartier. Je kunt je fiets kwijt in de speciale stalling nabij het festivalterrein. Fietsen worden niet bewaakt dus sluit deze goed af.

Op het NS-station Boxtel is ook de mogelijkheid om verder te gaan met een OV-fiets. Een fietstocht naar het festivalterrein duurt ongeveer een kwartier. De OV-fietsen zijn beschikbaar tussen 5.45u en 19.30u (zaterdag en zondag gesloten). 

X