Vrijwilligers gezocht!


Helpende handen gezocht

Circolo zoekt vrijwilligers
Festival Circolo kan alleen maar bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Zin om deel uit te maken van het circussprookje in het Tilburgse Leijpark? Lees dan snel verder.

Circolo vrijwilligers zijn:

  • Enthousiast, betrokken en zeer gemotiveerd
  • Beschikbaar van 11 tot en met 21 oktober (bouwers en brekers enkele dagen voor en na deze data)
  • Minimaal drie dagdelen beschikbaar.

Natuurlijk zetten we daar ook wat tegenover: gratis toegang tot prachtige voorstellingen, een gezellige sfeer, feest met de artiesten, verschillende verrassingen en (afhankelijk van de diensten) lekker eten en drinken.

Diverse functies

Voor Festival Circolo 2018 hebben we de volgende vrijwilligersfuncties beschikbaar:

Vrijwilliger informatie en gastvrijheid
Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van het festival te laten genieten. Je loopt rond bij de entree van het terrein of werkt vanuit de informatie balie. Omdat we hopen dat bezoekers vriend van het festival worden kan je inzet ook gericht zijn op het verzamelen van mailadressen van bezoekers of het werven van nieuwe vrienden.

Publieksbegeleiders
De publieksbegeleiders staan bij of in de voorstellingstenten om tickets te scannen, mensen hun plaatsen te wijzen en de entree van de tent te bewaken tijdens de voorstelling zodat er niet in- en uit gelopen wordt. Je kunt ook gevraagd worden mindervalide bezoekers te begeleiden naar een goede plek in de voorstellingstent of het restaurant.

Kassamedewerkers
De kassamedewerkers verzorgen de verkoop van tickets. Je moet handig zijn met de computer en onder druk kunnen werken. Naast de hoofdkassa voor de grotere voorstellingen hebben we ook een buitenkassa waar we de kaarten voor de korte voorstellingen verkopen. Tot slot is er ook een backstage bar waar collega vrijwilligers en artiesten hun drankjes en eten kunnen afrekenen. Ervaring met tappen is op deze plek wel gewenst.

Bouwers
De bouwploeg helpt in de dagen voor het festival dat de tenten komen te staan, worden ingericht en na afloop weer worden afgebroken. Flink sjouwen dus. Tijdens het festival hebben we minder bouwers nodig, maar wel mensen die helpen met tal van klussen en klusjes. Je krijgt hiervoor €5,- per uur. 

Aanmelden

Aanmelden gaat in 2 fasen:
In eerste instantie meld je je aan via deze link. Je kiest welk type werkzaamheden je het liefst zou willen verrichten. Vervolgens ontvang je begin september een mogelijkheid om jouw beschikbaarheid tijdens Circolo aan te kunnen geven. Via deze link kom je in het inschrijfformulier om je aan te melden.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar: vrijwilligers@festivalcircolo.nl

De belangstelling om als vrijwilliger te werken is groot. Het is dus niet zeker dat we iedereen een plaats kunnen geven. We hopen je medio september te kunnen laten weten of we van jouw diensten gebruik willen maken.

 

Naar het inschrijfformulier