VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Forever, Happily...


Collectif Malunés (België)

Toegankelijk, spectaculair, humoristisch
Acrobatiek, trapeze, bascule

Alle leeftijden

Een surrealistisch sprookje met spectaculaire acrobatiek

Eén roodkapje, zeven oma’s, achttien appels, een berg prinsessen en een onverwachts maar fantastisch slippertje. In Forever, Happily… gebeurt niets zoals het zou moeten gebeuren. Zo flirt Roodkapje met de grote boze wolf en willen prinsessen een kikker kussen, zonder dat ze op prince charming zitten te wachten. In deze voorstelling is niets te gek en krijgen voorspelbare sprookjes een surrealistisch karakter. Een prins met homoseksuele trekjes en een monster dat besluit uit het verhaal te stappen: wie van voorspelbare verhaallijnen houdt, zet zich maar beter schrap. Niets gaat, zoals het moet gaan. Ze leefden nog lang en gelukkig? Nou, geen idee dus.

Forever, happily... is een toegankelijke circusvoorstelling voor volwassenen en families, grappig en intiem, met veel spectaculaire acrobatiek en muziek, in een mysterieuze context. Het Vlaams-Franse collectief Malunés laat prinsen sterven van uitputting en maakt van sprookjespersonages circusartiesten.

Nog een mooi detail: dit collectief heeft Tilburgse roots. In 2009 werd het door enkelen van de artiesten opgericht terwijl ze nog studeerden aan de circushogeschool van Tilburg (ACaPA). 

"Een staande ovatie voor Forever Happily… […] Een heerlijke mix in een regie van Dominique Bettenfeld die werkt en de aandacht weet vast te houden van zowel jong als oud." - concertnews.be