Zakelijke arrangementen


Úw arrangement op basis van onze componenten

Festival Circolo is óók een bijzondere  pop-up ontmoetingsplek om zaken, circus én een culinair programma te combineren

In de voorgaande 6 edities heeft Festival Circolo een grote variatie aan  zakelijke arrangementen georganiseerd. Vele bedrijven en instellingen in het Hart van de Meierij waren onze gast.

Ook in Tilburg staat Circolo garant voor de combinatie van de juiste ingrediënten voor uw arrangement.

Antoine Verhoeven, adjunct-directeur Canon Nederland N.V.: “Bij Circolo werden mijn gasten blij verrast. Hun enthousiasme kwam niet alleen door de hoge kwaliteit van de voorstellingen, maar ook door de ambiance, de ontvangst en de sfeer. Festival Circolo weet zo heel mooi het formele met het informele te verbinden”.

Uw voorstellingbezoek kan omlijst worden met culinair jongleerwerk van de Tilburgse cateraars Cookaholis. In hun restaurant Foodjugglers laten zij uw pappillen balanceren tussen verschillende smaaksensaties. Mocht u het bij koffie en een borrel willen houden dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor ontvangen we u graag in Brasserie Velder. Waar  u een prachtig uitzicht heeft over het feeëriek verlicht festivalterrein.

Wij hebben een aantal zakelijke  basis arrangementen voor u samengesteld, rondom de 2 topvoorstellingen die bijna dagelijks te zien zijn tijdens het festival

Forever, Happily... van Collectif Malunés
Tipping Point van Ockhams Razor

 

                                

Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden van ontvangsten rondom de voorstellingen. Daarnaast zijn er qua samenstelling nog tal van variantenmogelijk, zoals bijvoorbeeld uitbreiding van borreltijd voor of na de voorstelling, maatwerk met toevoeging van speeches/ inleidingen, meet&greets, workshops, mogelijkheden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en vergaderfaciliteiten.

Alle prijzen zijn geldig bij deelname vanaf minimaal 10 personen. De prijzen zijn inclusief: Gastvrouw/-heer die uw gasten ontvangt, gedurende de avond begeleidt en zorgt dat uw avond vlekkeloos verloopt, eigen area in restaurant of brasserie, voorstellingtickets, garderobe, services, parkeerkosten, BTW

 

 

Contact

Om een arrangement te reserveren neem contact op met:

Sandra Smits (Hospitality en business events) 
 +31(0)641404431
sandra@festivalcircolo.nl