VANAF 2018 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Strippenkaart

Op het festivalterrein zijn diverse kleine hapjes en lekkere drankjes te verkrijgen. Hier kun je onder andere betalen met een strippenkaart. Elke kaart bevat 10 strippen, met een waarde van € 1,20 per stuk, en is enkel via onze website te koop.

Bestel de strippenkaart online en geniet van voordeel
Ga je via onze website tickets bestellen voor een voorstelling? Schaf dan ook meteen een strippenkaart aan. Je betaalt dan geen € 12,00 voor 10 strippen, maar je ontvangt € 2,00 korting en betaalt dus slechts € 10,00. Zo kun je straks als je op het festivalterrein bent, eenvoudig en voordelig kleine hapjes en drankjes bij de foodtrucks bestellen. 

Let op: bij aankoop van tickets en/of aanvullende producten betaal je per totale bestelling € 3,75. Bestel om extra kosten achteraf te voorkomen ook meteen je voorstellingstickets of parkeerkaart wanneer je een strippenkaart koopt.

Zo werkt het
Zodra je de strippenkaart hebt aangeschaft via deze website, ontvang je een e-Ticket. Dit ticket ruil je bij de dagkassa om voor een fysieke strippenkaart.

Voorwaarden:

  • De strippen worden enkel verkocht per strippenkaart en zijn niet los te koop.
  • Het eTicket dient na aanschaf omgeruild te worden bij de dagkassa voor een fysieke strippenkaart.
  • De strippen zijn enkel te besteden op het festivalterrein bij de diverse bars & foodtrucks en bij de kids playground op het terrein, ze zijn niet geldig als betaalmiddel in restaurant Helder Velder.
  • De strippen kunnen niet gebruikt als betaalmiddel voor tickets voor voorstellingen.
  • De strippen kunnen niet ingewisseld worden tegen contant geld en zijn niet geldig i.c.m. andere acties/ aanbiedingen.

 

Festival strippenkaart
€ 10
strippenkaart
 
Parkeren

Makkelijk: parkeren bij het festival. Koop je parkeerkaart voor een dag of het hele festival en ben verzekerd van een parkeerplek. 

Let op: bij aankoop van tickets en/of aanvullende producten betaal je per totale bestelling € 3,75. Bestel om extra kosten achteraf te voorkomen ook meteen je voorstellingstickets of strippenkaart wanneer je een parkeerkaart koopt.

30 okt
X