VANAF 2018 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

ISH

Elements of Freestyle (4+)

Onnavolgbare skaters, freerunners en BMX’ers bevolken ‘Elements of Freestyle’. Hun geluk? Dat ruikt naar kettingolie, kuitenbalsem en kogellagervet. Want als je ingewikkelde tricks lukken, ben je king or queen. Om die verslavende seconden draait het in dit opzienbarende spektakel van ISH.

‘Elements of Freestyle’ is pure poetry on feet & wheels: de BMX’er die een fiets als partner heeft, de skater die op adrenaline leeft, de freerunner die voorbij zijn schaduw zweeft. Naast angstzweet biedt ‘Elements of Freestyle’ ook de betovering van breakdance en freestyle basketbal. Motto: de stad is van ons. Kom je vanavond buitenspelen?

Eigenwijs
Marco Gerris, grondlegger van ISH, is ex-jurylid van The Freestyle Games & So You Think you Can Dance en meervoudig wereldkampioen inline skate. ‘Elements of Freestyle’ ontwikkelde hij samen met Dez Maarsen, Nederlands kampioen BMX en beste Nederlandse breakdance crew en Michael Beekman, Nederlands kampioen basketbal.

ISH zelf? ISH is alles, maar niet wat je denkt. Een collectief van eigenwijze individuen, dat de wereld als speeltuin ziet. Bovendien is ISH dol op flirts met andere kunstvormen. Met veel succes combineerden ze afgelopen jaren in de theaters hiphop/urban met ballet en klassieke muziek. Niet voor niets was ISH op Circolo 2007 een van de grote publieksfavorieten.

Elements of Freestyle met audiodescriptie
De voorstelling van woensdag 26 oktober om 14:00 uur is extra toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Middels audiodescriptie wordt de voorstelling van ISH ‘gevisualiseerd’. Circusverslaggevers vertellen via koptelefoons alles wat er op het podium te zien is en de blinden of slechtzienden gasten kunnen het decor zelf ervaren en de kostuums van de spelers voelen.

Festivalbezoekers met een visuele beperking kunnen zich aanmelden via welkom@festivalcircolo.nl. Er worden dan speciale plaatsen en koptelefoon gereserveerd. Men wordt om 12.00 uur ontvangen op het festivalterrein voor een introductie op de voorstelling en krijgt vervolgens een kopje koffie of thee aangeboden. Na de voorstelling kunnen de bezoekers tijdens een ‘Meet and Feel’ in contact komen met de spelers in de voorstelling. Voor dit speciale programma geldt de normale toegangsprijs (volwassenen: € 20,- / kinderen € 15,-)

Deze bijzondere voorstelling komt tot stand in samenwerking met Stichting ‘Komt het zien’, Stichting 5D en de vereniging Bartiméus Sonneheerdt.
Credits
Skate Sven Boekhorst & Jelle Briggeman, BMX Flatland Dez Maarsen, BMX park Daniel Wedemeijer, freestyle basketball Galdino Haime, breakdance Thomas Krikken, Arnold Put & Denden Karadeniz, freerunning Luis Alkmim & Bart van der Linden, viool Ben Mathot, cello Annie Tangberg, artistieke leiding Marco Gerris.
INFO
LET OP: BIJ AANKOOP VAN TICKETS EN/OF AANVULLENDE PRODUCTEN BETAAL JE PER TOTALE BESTELLING € 3,75. BESTEL OM EXTRA KOSTEN ACHTERAF TE VOORKOMEN OOK METEEN JE PARKEERTICKET OF STRIPPENKAART WANNEER JE TICKETS VOOR EEN VOORSTELLING KOOPT.
Duur: 70 minuten
Locatie: Verbazing
Speeltijden en tickets
Normaal: € 20,00 / Kind (t/m 12 jaar): € 15,00
za 22 okt
 
14:30u
 
za 22 okt
 
20:00u
 
zo 23 okt
 
14:30u
 
ma 24 okt
 
15:00u
 
di 25 okt
 
15:00u
 
wo 26 okt
 
14:00u
 
Jheronimus Bosch arrangement
Een complete avond uit  meer info
Passe-partouts
Wil je meerdere voorstellingen bezoeken? Schaf dan een passe-partout WEEK of passe-partout DAG aan! ...  meer info
Parkeren

Makkelijk: parkeren bij het festival. Koop je parkeerkaart voor een dag of het hele festival en ben verzekerd van een parkeerplek. 

Let op: bij aankoop van tickets en/of aanvullende producten betaal je per totale bestelling € 3,75. Bestel om extra kosten achteraf te voorkomen ook meteen je voorstellingstickets of strippenkaart wanneer je een parkeerkaart koopt.

30 okt
Strippenkaart
Op het festivalterrein zijn diverse kleine hapjes en lekkere drankjes te verkrijgen. Hier kun je ond...  meer info
X