Vrijwilligers

Festival Circolo kan alleen maar bestaan door de inzet van vele vrijwilligers. Zin om als vrijwilliger deel uit te maken van het circussprookje in het Leijpark? Wij zijn op zoek naar:

 

Medewerker informatie en gastvrijheid

Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van het festival te laten genieten. Je loopt rond bij de entree van het terrein of werkt vanuit onze informatie balie. Ook het verzorgen van de crewcatering is een onderdeel van onze gastvrijheid. Herken jij je in deze punten en wil je graag onderdeel uitmaken van ons vrijwilligers team? Dat vinden wij heel fijn.

 

Publieksbegeleiders

De publieksbegeleiders staan bij of in de voorstellingstenten om tickets te scannen, mensen hun plaatsen te wijzen. Je kunt ook gevraagd worden mindervalide bezoekers te begeleiden naar een goede plek in de voorstellingstent of het restaurant. Daarnaast is het belangrijk dat je mensen aan durft te spreken op de regels die op ons terrein gelden. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan horen wij graag van je.

 

Kassamedewerkers

De kassamedewerkers verzorgen, onder begeleiding, voor de verkoop van tickets. Kun jij goed met computers en geld omgaan? Dan zoeken wij jou!

 

Bouwers

De bouwploeg helpt in de dagen voor het festival dat de tenten komen te staan, worden ingericht en na afloop weer worden afgebroken. Flink sjouwen dus. Ook tijdens het festival zijn een klein aantal bouwers nodig voor de kleinere kusjes en als parkeerwacht. Omdat dit werk lichamelijk zwaar is, krijgen de bouwer een vrijwilligersvergoeding van €5,00 per uur.

 

 

Wat verwachten we van je?

  • Je bent enthousiast, betrokken en hebt beschikking over een grote motivatie
  • Je bent beschikbaar tussen 16 en 25 oktober (bouwers tussen 8 en 28 oktober)
  • Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar.

 

Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt van ons een origineel Festival Circolo 2020 T-shirt
  • Per 6 gewerkte uren ontvang je een voucher
  • Last minute toegang tot de voorstellingen waar nog plek is
  • Kans op het zien van try-outs
  • Afhankelijk van je dienst lunch en/of diner
  • Per dienst een X aantal consumptiemunten
  • Je hebt de unieke mogelijkheid om Festival Circolo zowel voor als achter de schermen mee te maken!

 

Interesse?

Ben je ouder dan 18 én lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan ons festival? Ga dan naar crew.festivalcircolo.nl en schrijf je in door op de knop “Solliciteer als vrijwilliger” te klikken. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om te mailen naar vrijwilligers@festivalcircolo.nl.

Blijf op de hoogte!

* verplicht