loader image

Plattegrond

Een super groot park, midden in de stad. Met het festivalhart in het Spoorpark en diverse satellietlocaties in de binnenstad, is het tien dagen lang één groot circusfeest in Tilburg.

Spoorpark – festivalhart

Het dynamische spoorpark, op een steenworp afstand van Station Tilburg, is de nieuwe thuisbasis van Festival Circolo. Op het festivalterrein worden vier circustenten opgezet. Er zijn foodtrucks, speeltoestellen, kleine-tentjes-voorstellingen en het Cirkel Gewelf waarop dagelijks gratis circusvoorstelling te zien zijn. Eten en drinken kan bij het T-Huis of bij onze eigen circusbrasserie Bracchus. Het Spoorpark is goed bereikbaar, ook met de bus en trein. Het Spoorpark heeft een stadscamping waar artiesten en bezoekers met hun caravans terecht kunnen.

De Nieuwe Vorst

Een experimentele, intieme, sfeervolle plek waar bezoekers en artiesten elkaar kunnen ontmoeten. De Nieuwe Vorst in het centrum van Tilburg host dit jaar de voorstellingen van Sinking Sideways, Diagonale du Vide, Sadiq Ali en Collectief Sans Soucis.

Concertzaal en Schouwburg Tilburg

Een schouwburg met een giga podium én een concertzaal met top notch akoestiek in hartje Tilburg. Een vurig betoog over water door 13 West-Afrikaanse acrobaten strijkt neer in Schouwburg Tilburg.

Hall of Fame

De Hall of Fame in de Spoorzone zal omgetoverd worden tot een paradijs voor de Queer x Party x All Out Show. Op zaterdag 22 oktober is de Hall of Fame hét all-inclusive universum waar iedereen welkom is.