loader image

Tickets

vrijdag 13 oktober

17:00 - 17:30

zaterdag 14 oktober

17:00 - 17:30

Tickets

La Cosecha

Insurgentes

Twee latina’s nemen een frisse duik in hun roots.

13, 14 oktober

Locatie: Spoorpark Fontys Arena

Regulier € 10,00

Jongere t/m 26 jaar € 5,00

Kind t/m 12 jaar € 5,00

Leeftijd: 8+

Adembenemend / intiem

La Cosecha is een hartverwarmende en grappige voorstelling van twee Latijns-Amerikaanse vrouwen die na hun emigratie uit hun thuislanden een stukje van hun wortels in elkaar vinden. Via circus en fysiek theater transformeren ze van individuen tot een collectief lichaam en ontdekken zo elkaars ware identiteit en een gevoel van verbondenheid. Met Latijns-Amerikaanse muziek en betoverende visuele elementen viert deze inspirerende show cultuur en vriendschap

Keep an Eye on these talents! Op Festival Circolo maak je kennis met de artistieke toptalenten van de toekomst. Met het Keep an Eye-project kunnen afstudeerders direct na hun afstuderen een eigen show produceren. Festival Circolo ondersteunt dit aanstormend talent met coaching, doorontwikkeling en andere tools zoals kostuums of een regisseur. Tijdens Festival Circolo 2023 presenteren we de vruchten van deze samenwerking. Kom naar een van de Keep an Eye voorstellingen en laat je verrassen door verfrissende vernieuwers met een eigenzinnige kijk op circus!

 

Verzot op jong circustalent? Met een Keep an Eye – combi vrijdagpas of Keep an Eye – combi zaterdagpas bezoek je drie korte voorstellingen van bekroond jong circustalent op één dag voor maar €21,00.

Tickets

vrijdag 13 oktober

17:00 - 17:30

zaterdag 14 oktober

17:00 - 17:30

Swingend, sprankelend en diepgravend.”

Wat? Wie? Wanneer? Hoe laat? Bekijk het tijdschema en mis geen enkele performance!

Ook iets voor jou?