5PIECES - Fusion

Dansend en spelend op zoek naar eigenzinnige eenheid

Wanneer 5PIECES het podium betreedt, vindt er een ontmoeting plaats tussen verschillende karakters. Binnen deze verschillen gaat het gezelschap - gebruikmakend van onder andere dans, luchtwerk en partneracrobatiek - op zoek naar verbinding. Bestaat er een collectief waarin eigenheid gewaarborgd is?

Wanneer 5PIECES het podium betreedt, vindt er een ontmoeting plaats tussen verschillende karakters. Individuen met ieder een eigen achtergrond en mening en met unieke ideeën, normen en waarden. Binnen deze verschillen gaan ze - gebruikmakend van onder andere dans, luchtwerk en partneracrobatiek - op zoek naar verbinding. Welke connecties kunnen er worden gesmeed? Zijn de losse artiesten in staat om een collectief te vormen zonder dat ieder zijn of haar eigenheid moet opgeven? Waar eindigt de groep en begint het individu? In Fusion zoekt 5PIECES naar antwoord op deze vragen.

 

5PIECES is een van de drie winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards. Een prijs bedoeld om jonge circustalenten een succesvolle start te geven. Fusion werd ontwikkeld door 5PIECES met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye en gaat tijdens Festival Circolo in première.

info

Duur: minuten
Locatie: Theaters Tilburg
Toegankelijkheid: Rolstoel Aanmelden rolstoelplaats

tickets

Normaal: € 10,00
Kind (t/m 12 jaar): € 5,00

Blijf op de hoogte!

* verplicht