Between Us

The Ruggeds

Theatergezelschap? Breakdance crew? Circusact? The Ruggeds doorbreaken alle hokjes met hun experimentele en tegelijkertijd supertoegankelijke shows. In ‘Between Us’ bouwen ze een feestje bij hun thuis met een mengelmoes van muziek, acrobatiek, humor en dans.

Pssst! Dit is echt effe alleen tussen ons. The Ruggeds komen naar Nederland. Voor een Nederlands gezelschap lijkt dat niet speciaal, maar voor deze club zeker wel. Ze touren namelijk de hele wereld over, dansen in videoclips van wereldsterren en zaten maandenlang opgesloten in Hollywood voor hun deelname aan World Of Dance. En als je niet meer naar huis komt, dan moet thuis maar naar jou toe komen! In ‘Between Us’ geven The Ruggeds een kijkje in hun wereld. Een huis waarin een groep vrienden het met elkaar uit moet houden in een huis vol liefde waar het af en toe flink knettert. Een ode aan vriendschap in een kleurrijke en super vermakelijke voorstelling.

Info: De voorstelling 'Decypher', die The Ruggeds origineel zou spelen, kan door productionele redenen niet doorgaan. In plaats daarvan presenteert het gezelschap hun nieuwste productie ‘Between Us’. Gekochte tickets blijven geldig, ook alle data en tijden blijven hetzelfde voor deze nieuwe show.

 

Duur: 30 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht