China Series #4

Julian Vogel

Een combinatie van tentoonstelling en liveperformance door vernieuwende circusmaker.


 

Verspreid over de Nieuwe Vorst toont diabolo-artiest Julian Vogel een verfrissende tentoonstelling die buiten de lijntjes kleurt. Centraal in de expositie staat de diabolo, het draaien, rollen en vallen. Hij verandert de oorspronkelijke aard ervan door talloze nieuwe diabolo's te vormen, niet van plastic, maar van breekbaar keramiek. Hij volgt een verfrissende artistieke aanpak die de gebruikelijke formaten van podium en tentoonstelling ontloopt of permanent in vraag stelt.

In China Series #4 presenteert Julian een liveperfomance die hand in hand gaat met de expositie. Hij duikt in het thema van schepping en verval. De kwetsbaarheid van het bestaan en de cyclus die daaraan ten grondslag ligt. De liveperfomance vindt plaats in een van de expositieruimtes.

Belangrijk: Omdat deze liveperformance deel uitmaakt van de tentoonstelling moet je als bezoeker een tijdslot kiezen. In totaal zijn er twee tijdsblokken van 1,5 uur waarin je de tentoonstelling bezoekt en de liveperformance. Kies van tevoren jouw tijdslot.

 

Let op! Deze voorstelling speelt niet op het festivalterrein in het Leijpark maar op een van onze satellietlocaties. Namelijk Theater De Nieuwe Vorst, Willem II straat 49 in Tilburg.  Dit ligt op 10 minuten fietsafstand of 30 minuten lopen van het Leijpark.

 

Duur: 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Tent: DNV diverse ruimten
Toegankelijkheid:
language no problem
geschikt voor slechthorenden

 

normaal: € 15,00

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht