CM_30

Kolja Huneck

Het jonge jongleertalent Kolja Huneck jongleert met kleurrijke schijven, poëzie, de ruimte om hem heen en de verbazing van het publiek. Onmogelijk? Zien is geloven tijdens Festival Circolo!

Zet je tanden in kakelvers talent tijdens Festival Circolo! Wat dacht je van jongleur Kolja Huneck?Nadat hij in 2019 afstudeerde aan Codarts Circus Arts in Rotterdam, werd hij meteen genomineerd voor CircusNext 2020-2021, een prestigieus Europees platform voor circusprojecten. In zijn - onder begeleiding van Circolo ontwikkelde - voorstelling CM_30 zoekt en onderzoekt hij erop los. De ruimte om hem heen, het publiek in de tent en zijn zelfgemaakte, kleurrijke discs van 30 centimeter versmelten in een poëtisch pronkstuk. Een bedwelmend schouwspel van licht, kleur, schaduw en, en, en… Weet je wat? Bijzijn is meemaken!

 

 

CREDITS

Kolja Huneck (performer, author, project coordinator, light & stage design) Benjamin Richter (artistic advisor) Andrea Salustri (artistic advisor, light design) Rutger Zuydervelt (music composition) Amrei Simon (costume design and manufacture) 

 

Duur: 50 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tent: De Nieuwe Vorst Grote Zaal
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

 

normaal: € 15,00
kind (t/m 12 jaar): € 7,50

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht