FASE

Marta & Kim

Drie performers vormen één organisme. Als een voortdurend veranderend schepsel onderzoeken ze hoe ze samen systemen kunnen creëren die in en uit elkaar bewegen, krimpen en uitzetten en oncontroleerbaar kunnen worden. Een hele mond vol, dat klopt. Maar ook première met dans en acrobatiek van de bovenste plank! Sierlijk, kunstzinnig en gevuld met krachtige beeldspraak.

Als mens hebben we invloed op onze omgeving. We maken een thuis, veranderen de omgeving naar eigen inzicht en vormen allerlei systemen. Maar wat als we de controle kwijtraken en de systemen onbeheersbaar worden?  Tijdens Festival Circolo 2020 gaat de nieuwe voorstelling Fase van Kim, Marta & Vincent in première. Hierin vormt dit trio één organisme, een systeem dat verbonden is, krimpt en uitzet, piept en kraakt. 

De naadloze vervlechting van dans en acrobatiek kent een sterke zeggingskracht, ze creëren een bewegingstaal die verder gaat dan de kaders van hun disciplines. Tijdens Festival Circolo 2018 oogstte hun voorstelling Engel meerdere staande ovaties. Maak die handjes maar vast warm dus!

info

Duur: 40 minuten
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: Rolstoel Aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht