Great Catch - A Fresh Taste of Circus

De Circuscoalitie

Tijdens Great Catch presenteren we drie korte stukken van aanstormend jong talent. Een verfrissende drie-gangen-voorstelling met een hoofdrol voor de nieuwe generatie Nederlandse circusartiesten. Grappig, verrassend en niet te missen.  

It Happens ... is een solo-trapeze-act gebaseerd op bewegingsonderzoek en theater. Een kijkje in het leven van Júlia, de performer. It Happens... is een dialoog tussen succes en mislukking, schoonheid en schaamte, sereniteit en frustratie. Als alles goed lijkt te gaan heb je waarschijnlijk iets over het hoofd gezien. Niets is perfect, niemand is perfect, It Happens...

 

Liza van Brakel ontwikkelde haar eigen circusvorm ‘jugglobatics’, waarin ze jongleren, acrobatiek, dans en (haar eigen) muziek combineert in een wervelende show.

 

De drie leden van TeaTime Company, jongleur Pieter Visser, danseres Hannah Rogerson en Chinese mast-specialist Bavo De Smedt, dagen elkaar in Stick-STOK uit met palen die hun eigen gang lijken te gaan. 

 

Drie shows voor de prijs van één, dat klinkt als een goedkoop verkooppraatje... Maar we beloven dat je achterover geblazen gaat worden door deze frisse wind aan jong circustalent!

 

Great Catch is een initiatief van de Circuscoalitie (MAAStd, Circusstad Festival Rotterdam, Korzo, HH Producties, Codarts, TENT en Festival Circolo)

 

Duur: minuten
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht