Great Catch - A Fresh Taste of Circus

De Circuscoalitie

Tijdens Great Catch presenteren we drie korte stukken van aanstormend jong talent. Een verfrissende drie-gangen-voorstelling met een hoofdrol voor de nieuwe generatie Nederlandse circusartiesten. Grappig, verrassend en niet te missen.  

Júlia Campistany geeft in It happens… samen met muzikant José Villegas een humoristische kijk in het leven van een trapeze-artiest waarbij niet alles gaat zoals ze wil.

 

Liza van Brakel ontwikkelde haar eigen circusvorm ‘jugglobatics’, waarin ze jongleren, acrobatiek, dans en (haar eigen) muziek combineert in een wervelende show.

 

De drie leden van TeaTime Company, jongleur Pieter Visser, danseres Hannah Rogerson en Chinese mast-specialist Bavo De Smedt, dagen elkaar in Stick-STOK uit met palen die hun eigen gang lijken te gaan. 

 

Drie shows voor de prijs van één, dat klinkt als een goedkoop verkooppraatje... Maar we beloven dat je achterover geblazen gaat worden door deze frisse wind aan jong circustalent!

 

Great Catch is een initiatief van de Circuscoalitie (MAAStd, Circusstad Festival Rotterdam, Korzo, HH Producties, Codarts, TENT en Festival Circolo)

 

Duur: minuten
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Tent: Harmonia
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

 

normaal: € 15,00
kind (t/m 12 jaar): € 7,50

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij twee handige tools ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht