Josef Stiller - Responsive Round

Een uitgebalanceerde test van de reflexen

Wil jij enorm graag Josef Stiller met Responsive Round, 5PIECES met Fusion én Ollïï, Helena, Melinda en Eliaz met Hair I Am zien? Dit zijn alle winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards en hiervoor hebben we een speciale actie! Koop nu voor €17,50 een Bundel ticket en geniet driedubbel van al deze jonge talenten!

In een intieme cirkel omringd door publiek speelt Josef Stiller een spel met de zwaartekracht, de reflexen van de toeschouwers en een aantal bamboestokken. Want wie vangt deze voortdurend vallende attributen? De artiest, die zijn talent voor evenwicht en jongleren laat zien? Of het publiek, dat wordt uitgelokt om aan de performance deel te nemen? Een half uur lang test Stiller zijn eigen focus en aandacht… én de oplettendheid van de toeschouwers om hem heen. Josef Stiller studeerde in de zomer van 2019 af aan de ACaPA in Tilburg. Gefascineerd door jongleren, tilt hij deze discipline naar een hoger niveau door het te combineren met theater, dans en performance art.

Josef Stiller is een van de drie winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards. Een prijs bedoeld om jonge circustalenten een succesvolle start te geven. Responsive Round werd ontwikkeld met artistieke ondersteuning van een ‘outside eye’ en gaat tijdens Festival Circolo in première.

info

Duur: 30 minuten
Locatie: Theaters Tilburg
Toegankelijkheid: Rolstoel Aanmelden rolstoelplaats

tickets

Normaal: € 7,50
Kind (t/m 12 jaar): € 4,00

Blijf op de hoogte!

* verplicht