L'Absolu

Les Choses de Rien

Duizelingwekkende circussensatie in een torenhoge silo. 

De absolute must-see van Festival Circolo is een verbluffende solovoorstelling in een speciaal ontwikkelde dertien meter hoge silo. Een duizelingwekkende ervaring waarbij de grenzen tussen podium, zaal, artiest en publiek verdwijnen. Tegen de wanden van de silo zijn, in spiraalvorm, 100 zitplaatsen aangebracht. Binnenin de schacht neemt creatief brein en acrobaat Boris Gibé het publiek mee op een reis naar de diepste verlangens van de mens en de tegenstrijdigheden in het leven. Met luchtwerk, contorsie en illusie creëert Gibé de absolute circussensatie van dit moment! Let op: het aantal zitplaatsen is beperkt dus bestel je kaarten op tijd.

Le Monde: “Origineel, radicaal, intens en wonderschoon. Een poëtische, zintuiglijke ‘big bang’: L’Absolu is het werk van een échte artiest.”

 

Let op! Deze voorstelling speelt niet op het festivalterrein in het Leijpark maar op een van onze satellietlocaties. Namelijk Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1.  Deze ligt op 10 minuten fietsafstand of 30 minuten lopen van het Leijpark.

 

Duur: 70 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Tent: Silo: voorplein Theaters Tilburg
Toegankelijkheid:
NIET rolstoeltoegankelijk
language no problem
geschikt voor slechthorenden

 

normaal: € 30,00

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht