L’âne et la Carotte

Lucho Smit

In deze krankzinnige solovoorstelling zoekt acrobaat Lucho Smit de grenzen op van het circus. Eigenwijs en geobsedeerd door een doel dat hij waarschijnlijk nooit zal bereiken, wil hij nog sneller, verder en hoger gaan. Spektakel gegarandeerd!

Lucho Smit wil in zijn show L’âne & La Carotte (De Ezel en de Wortel) beperkingen omzeilen en grenzen verleggen. Hij probeert niet zozeer de natuurkundige wetten te beheersen maar zoekt naar manieren om de grenzen op te zoeken en te verleggen. Want de circusartiest moet altijd hoger en sneller. Hoe gevaarlijker, hoe beter. Lucho zwaait in de trapeze, vliegt door de lucht, speelt met vuur, bouwt een toren van stoelen en balanceert over koorden in een poging de lat hoger te leggen. Een onmogelijke missie, of toch niet?

 

Voor blinden en slechtzienden is audiodescriptie beschikbaar bij de voorstelling van 24 oktober om 15:30. We vragen mensen met interesse om zich vooraf te melden. Dat kan via welkom@festivalcircolo.nl.

 

DIT IS EEN NEDERLANDSE PREMIÈRE

 

CREDITS

Creatief team: door en met Lucho Smit. Garçon de piste: Frédéric Vetel. Verlichtingsontwerp: Gautier Gravelle. Toneelmanager en regie: Loïc Chauloux.

 

Duur: 75 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tent: Icarus
Toegankelijkheid:
language no problem
geschikt voor slechthorenden

 

normaal: € 25,00
kind (t/m 12 jaar): € 15,00

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht