Les Choses de Rien - L’Absolu

Zintuiglijke en acrobatische ‘big bang’ op grote hoogte

De tien voorstellingen van L’Absolu van het Franse circusgezelschap Les Choses de Rien is geannuleerd. Boris Gibé, bedenker van en soloartiest in dit circusproject, heeft dit weekend een acute en ingrijpende operatie moeten ondergaan. De medische ingreep maakt het opbouwen van een dertien meter hoge silo, het podium waarin L’Absolu gespeeld wordt, en het spelen van deze fysiek zware voorstelling de komende weken onmogelijk. Het Franse gezelschap heeft hun komst naar Nederland derhalve noodgedwongen moeten afblazen.

We betreuren het zeer, maar het is een geval van overmacht. We zetten alles op alles om bezoekers die al een kaartje voor L’Absolu hebben gekocht tegemoet te komen. Zo kan elk kaartje worden omgeruild voor toegang tot een andere voorstelling tijdens Circolo. We raden onze andere headliner, Portés des Femmes van Projet.PDF, van harte aan.

Wie zijn kaartje niet wil of kan omruilen voor een alternatieve voorstelling krijgt vanzelfsprekend het gehele aankoopbedrag terug. Met alle kaartjeskopers wordt rechtstreeks contact opgenomen. We hopen iedereen die enthousiast was voor L’Absolu alsnog te ontmoeten tijdens Festival Circolo 2019.

Festival Circolo is al in gesprek met Les Choses de Rien om L’Absolu vast te leggen voor een volgende editie van het festival.

De absolute must-see van Festival Circolo vindt niet in een theaterzaal maar op het plein voor Theaters Tilburg plaats. L’Absolu is een verbluffende solovoorstelling in een speciaal ontwikkelde dertien meter hoge silo. Een duizelingwekkende ervaring waarbij de grenzen tussen podium, zaal, artiest en publiek verdwijnen. Tegen de wanden van de silo zijn in spiraalvorm 100 zitplaatsen aangebracht. Binnenin de schacht neemt creatief brein en acrobaat Boris Gibé het publiek mee op reis naar de diepste verlangens van de mens en de tegenstrijdigheden in het leven. Met onder andere luchtwerk, contorsie en illusie creëert Gibé de absolute circussensatie van dit moment! De Franse krant Le Monde was laaiend enthousiast: “Origineel, radicaal, intens en wonderschoon. Een poëtische, zintuiglijke ‘big bang’: L’Absolu is het werk van een échte artiest.”

Het aantal zitplaatsen is beperkt dus bestel op tijd je kaarten!

info

Duur: 70 minuten
Locatie: Theaters Tilburg
Toegankelijkheid: Rolstoel Niet rolstoeltoegankelijk

Geannuleerd

Blijf op de hoogte!

* verplicht