Of Knives and Men & Sometimes It’s Not Your Fault

Panama Pictures

Een reis naar, op én over de grenzen van dans en circus? En dan ook nog twee voorstellingen voor de prijs van één? We willen niet teveel druk uitoefenen maar… daar wil je toch bijzijn?! Road to Panama is een tweeluik waarin er echt iets op het spel staat. Een fysieke sensatie vol dans en acrobatiek!

Een reis naar, op én over de grenzen van dans en circus? En dan ook nog twee voorstellingen voor de prijs van één, waarin het risico vol overgave wordt omarmd? We willen niet teveel druk uitoefenen maar… daar wil je toch bijzijn?! Road to Panama is een even intieme als intense belevenis waarin er echt iets op het spel staat. Een bijzonder tweeluik over vriendschap, ook dat. Acrobaat/jongleur Fabian Krestel en danser Francesco Barba brengen zes vlijmscherpe messen ten tonele in Of Knives and Men. Na deze wervelwind vol dans en acrobatiek volgt het rope-duet Sometimes It’s Not Your Fault van Fynn Neb en Crispin Bade. Een uitdagende krachtmeting die je met alleen met open mond kunt bekijken!

 

CREDITS

Choreografie: Pia Meuthen. Dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Fynn Neb, Crispin Bade, Cal Courtney, Fabian Krestel. Compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Jeske de Blauw.

 

Duur: 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht