Ollïï, Helena, Melinda & Eliaz - Hair I Am

Wervelwind van plezier en aanstormend talent

Gooi je haar los en laat je omverblazen bij Hair I Am van Ollïï, Helena, Melinda en Eliaz. Een grappige, lichtvoetige voorstelling met een prikkelende combinatie van diverse circusdisciplines zoals luchtwerk, jongleren en trapeze. Ontdek een absurde wereld vol plezier en verandering!

Gooi je haar los en laat je omverblazen bij Hair I Am van Ollïï, Helena, Melinda en Eliaz! De vier artiesten studeerden onlangs af aan de ACaPA circusopleiding in Tilburg en presenteren een grappige, lichtvoetige voorstelling geschikt voor alle leeftijden. Met een prikkelende combinatie van diverse circusdisciplines zoals luchtwerk, jongleren en trapeze trekken Ollïï, Helena, Melinda en Eliaz het publiek moeiteloos mee in een absurde wereld vol plezier en verandering. Ze worden daarbij ondersteund door onverwachte attributen zoals een gitaar, heliumballonnen en zelfs hun eigen haar…

 

Het viertal is een van de drie winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards. Een prijs bedoeld om jonge circustalenten een succesvolle start te geven. Hair I Am werd ontwikkeld met artistieke ondersteuning van een ‘outside eye’ en gaat tijdens Festival Circolo in première.

info

Duur: minuten
Locatie: Theaters Tilburg
Toegankelijkheid: Rolstoel Aanmelden rolstoelplaats

tickets

Normaal: € 7,50
Kind (t/m 12 jaar): € 4,00

Blijf op de hoogte!

* verplicht