Questions to the Endless

Laurence Felber

Een filosofische trapeze-act van multitalent Laurence Felber. Ze gebruikt - als een soort Socrates op een schommel - haar trapeze, spoken word en kunst als instrumenten om de wereld om haar heen te bevragen. Zien is zoals altijd geloven...

Sommige mensen zijn overal goed in en Laurence Felber is zo iemand. Ze is niet alleen een getalenteerd circusartiest maar ook een begaafd grafisch designer. In haar voorstelling Questions to the Endless smelt ze haar passies samen en giet deze in verschillende uitingen: een trapeze-act, live performance, postertentoonstelling en spoken word. 

 

Laurence trekt alles in twijfel en laat je nadenken over jezelf en de wereld. Hoe weet je eigenlijk of een performance is begonnen? 
Wat doe je eigenlijk op een trapeze? Wat verwacht je van een voorstelling? Wanneer ben je teleurgesteld? Duizend vragen en nog veel meer antwoorden. Questions to the Endless nodigt de toeschouwer uit om na te denken, vrij te associëren en in de eigen ziel te kijken. Behalve op filosofisch vlak is deze voorstelling ook visueel zeer aantrekkelijk en is er geen tekort aan acrobatische hoogstandjes.

 

Laurence Felber is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards. Een prijs bedoeld om jonge circustalenten een succesvolle start te geven. Questions to the Endless werd ontwikkeld door LaurenceFelber met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye en gaat tijdens Festival Circolo in première.

 

Duur: 30 minuten
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht