Questions to the Endless

Laurence Felber

Een filosofische trapeze-act van multitalent Laurence Felber. Ze gebruikt - als een soort Socrates op een schommel - haar trapeze, spoken word en kunst als instrumenten om de wereld om haar heen te bevragen. Zien is zoals altijd geloven...

Sommige mensen zijn overal goed in en Laurence Felber is zo iemand. Ze is niet alleen een getalenteerd circusartiest maar ook een begaafd grafisch designer. In haar voorstelling Questions to the Endless smelt ze haar passies samen en giet deze in verschillende uitingen: een trapeze-act, live performance, postertentoonstelling en spoken word. 

Laurence trekt alles in twijfel en laat je nadenken over jezelf en over de wereld.
Hoe weet je eigenlijk of een performance is begonnen? Wat doe je eigenlijk op een trapeze? Wat verwacht je van een voorstelling? Wanneer ben je teleurgesteld? 
Duizend vragen en nog veel meer antwoorden. Questions to the Endless nodigt je als toeschouwer uit om na te denken. Maar ook als je geen zin hebt om je hersens te laten kraken dan valt er heel wat te genieten in deze knappe show vol acrobatische hoogstandjes.

Laurence Felber is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards 2020, een prijs die de carrières van jong circustalent een kickstart te geven. Het stuk werd ontwikkeld door Laurence Felber met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye.
 

 

Duur: minuten
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Tent: Nader te bepalen
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

 

normaal: € 7,50
kind (t/m 12 jaar): € 5,00

Blijf op de hoogte!

* verplicht