Surface

Familiar Faces

Een wervelende wereldpremière van acrobatisch kwartet Familiar Faces. Water sijpelt over het podium, op het gladde oppervlak onderzoekt het viertal de balans tussen controle en roekeloosheid. Een spetterende voorstelling vol vloeibare vloeracrobatiek.

We kunnen niet garanderen dat je het droog houdt bij deze voorstelling, want Familiar Faces spettert er - letterlijk - op los! Dit acrobatisch kwartet, alle vier opgeleid aan de Fontys Academy for Circus and Performance Art in Tilburg, keert terug naar Festival Circolo met een gloednieuwe voorstelling. In Surface, letterlijk vertaald oppervlakte, speelt de ondergrond een hoofdrol. Water sijpelt over het podium, soms voorzichtig dan weer roekeloos springt het viertal om met deze bron. Het water zet de groep in beweging. Hun houvast verdwijnt. Maar waar ligt de balans tussen controle en roekeloosheid? In deze wereldpremière (die voortkomt uit Circusnext, het Europese project voor het nieuwste circustalent waarvoor uit 120 talenten slechts zes artiesten of gezelschappen worden geselecteerd!) gaan ze op zoek naar de grenzen van het onmogelijke in een heerlijk originele voorstelling. 

 

DIT IS EEN WERELDPREMIÈRE

Help them out! ✨ Helaas heeft het gezelschap een tijd geleden negatief antwoord gekregen op de subsidie aanvraag bij de Vlaamse overheid. Daarom zijn de een crowdfunding actie gestart. Help jij mee zodat zij de plannen kunnen realiseren? Kijk voor meer informatie op: https://growfunding.be/en/bxl/surface

 

Duur: 55 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht