Through the Grapevine

Alexander Vantournhout

Ben jij ook kláár met ‘perfecte’ Instagramlichamen, fitboys, fitgirls en Snap-filters? Met de nepheid van social media dus? Kom dan kijken naar de lichamen van performers Alexander Vantournhout en Axel Guérin. Ze tonen je hun lichamen - getraind, maar niet perfect - ontdaan van elke franje. In hun choreografie ontdek je de schoonheid van het échte!

Ben jij ook kláár met ‘perfecte’ Instagramlichamen, fitboys, fitgirls en Snap-filters? Met de nepheid van social media dus? Kom dan kijken naar de lichamen van performers Alexander Vantournhout en Axel Guérin. In Through the Grapevine, een beweeglijke en eigenzinnige pas de deux, voeren de twee mannen een choreografie op waarin de verschillen tussen hun lichaamsbouw en fysieke kracht centraal staat. Ze zoeken met veel inspanning en concentratie samen naar balans, evenwicht en harmonie zonder humor te schuwen. Ze dagen zichzelf en de ander uit en helpen elkaar vooruit, de dans afwisselend leidend. Al bewegend tonen ze je hun lichamen, ontdaan van elke franje. Een prachtige, poëtische ode aan de schoonheid van het échte!

DIT IS EEN NEDERLANDSE PREMIÈRE

 

 

CREDITS

Concept & choreografie: Alexander Vantournhout. Performers: Axel Guérin & Alexander Vantournhout. Gecreëerd in samenwerking met: Emmi Väisänen, Axel Guérin & Alexander Vantournhout 

 

Duur: 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Tent: Harmonia
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

 

normaal: € 20,00

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht