Verbunden

Fynn Neb

Hoe ver kunnen twee acrobaten gaan? Hoeveel hoger, sneller, leniger en spectaculairder? In een knetterende explosie van evenwicht en energie gaan Fynn Neb en Juha-Matti Eskelinen op zoek naar het antwoord. Hun voorstelling Verbunden draait om actie en reactie, gewaagde bewegingen en delicate situaties. Een waterval van beweging en constante verbinding!

Hoe ver kunnen twee acrobaten gaan? Hoeveel hoger, sneller, leniger en spectaculairder? In een knetterende explosie van evenwicht en energie gaan Fynn Neb en Juha-Matti Eskelinen op zoek naar het antwoord. Hun voorstelling Verbunden draait om actie en reactie, gewaagde bewegingen en delicate situaties. Het is een spannende reis naar - en over - zelfopgelegde grenzen. De in Duitsland geboren en in Tilburg opgeleide artiest Fynn Neb is luchtacrobaat en gespecialiseerd in de discipline touw. Samen met partner Juha-Matti Eskelinen trekt hij je mee in een waterval van beweging en constante verbinding. Niet nat worden, maar wel je adem inhouden!

Fynn Neb is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards 2020, een prijs die de carrières van jong circustalent een kickstart te geven. Het stuk werd ontwikkeld door Fynn Neb met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye.
 

 

Duur: 30 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tent: Fontys Arena
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

 

normaal: € 7,50
kind (t/m 12 jaar): € 5,00

moeite met kiezen?

De keuze is reuze dit jaar op Festival Circolo. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld om jou op weg te helpen. 

Blijf op de hoogte!

* verplicht