Verbunden

Fynn Neb

Hoe ver kunnen twee acrobaten gaan? Hoeveel hoger, sneller, flexibeler en spectaculairder? In een knetterende explosie van balans en energie gaan Fynn Neb en Juha-Matti Eskelinen op zoek naar antwoorden. Hun voorstelling Verbunden draait om actie en reactie. Om grote gebaren en delicate situaties. Een waterval vol beweging en verbinding!

Hoe ver kunnen twee acrobaten gaan? Hoeveel hoger, sneller, flexibeler en spectaculairder? In een knetterende explosie van balans en energie gaan Fynn Neb en Juha-Matti Eskelinen op zoek naar antwoorden. Hun voorstelling Verbunden draait om actie en reactie. Om grote gebaren en delicate situaties. En om een spannende navigatie langs zelfopgelegde grenzen en het beheersen van die grenzen. Fynn Neb is een luchtacrobaat gespecialiseerd in de techniek touwen. De in Duitsland geboren en in Tilburg opgeleide artiest neemt je voor deze duo-voorstelling mee in een waterval vol beweging en verbinding. Nat worden doe je niet, maar houd vooral je adem in!

 

Fynn Neb is een van de vier winnaars van de Keep an Eye Circus and Performance Awards. Een prijs bedoeld om jonge circustalenten een succesvolle start te geven. Verbunden werd ontwikkeld door Fynn Neb in cocreatie met Juha-Matti Eskelinen met extra coaching mogelijk gemaakt door Keep an Eye en gaat tijdens Festival Circolo in première.

 

Duur: 30 minuten
Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Tent:
Toegankelijkheid: aanmelden rolstoelplaats

Blijf op de hoogte!

* verplicht