loader image

Tickets

vrijdag 13 oktober

16:00 - 16:30

zaterdag 14 oktober

15:30 - 16:00

Tickets

too far out

Project JJ

Twee diabolo-artiesten verkennen hun vriendschap.

13, 14 oktober

Locatie: Spoorpark Fontys Arena

Regulier € 10,00

Jongere t/m 26 jaar € 5,00

Kind t/m 12 jaar € 5,00

Leeftijd: 6+

Voor jong en oud / adembenemend

Twee performers bouwen met een reeks draaiende apparaten aan een surrealistische vertoning. De twee metgezellen vinden zich op een complex kruispunt in hun levens en gaan op een speelse verkenning om de balans te behouden in hun vriendschap. Ze draaien om elkaar heen, anticiperen op elkaars handelingen, uiten emoties en ontdekken de kleinste openingen in elkaars ruimte. Allemaal geuit via een andere dierbare levenscompagnon: de diabolo. 

Keep an Eye on these talents! Op Festival Circolo maak je kennis met de artistieke toptalenten van de toekomst. Met het Keep an Eye-project kunnen afstudeerders direct na hun afstuderen een eigen show produceren. Festival Circolo ondersteunt dit aanstormend talent met coaching, doorontwikkeling en andere tools zoals kostuums of een regisseur. Tijdens Festival Circolo 2023 presenteren we de vruchten van deze samenwerking. Kom naar een van de Keep an Eye voorstellingen en laat je verrassen door verfrissende vernieuwers met een eigenzinnige kijk op circus!

 

Verzot op jong circustalent? Met een Keep an Eye – combi vrijdagpas of Keep an Eye – combi zaterdagpas bezoek je drie korte voorstellingen van bekroond jong circustalent op één dag voor maar €21,00.

Tickets

vrijdag 13 oktober

16:00 - 16:30

zaterdag 14 oktober

15:30 - 16:00

“Deze voorstelling loopt op rolletjes.”

Wat? Wie? Wanneer? Hoe laat? Bekijk het tijdschema en mis geen enkele performance!

Ook iets voor jou?