Vrienden

Hou het circus in de lucht!

Elke donatie, groot én klein, is voor Festival Circolo waardevol. Vind je het festival een verrijking voor het culturele leven in Nederland, houd je van circus en/of draag je ons simpelweg een warm hart toe? Overweeg dan om ons structureel te steunen en word Vriend van het festival!

Voor een jaarlijkse bijdrage van €40,- of meer ben je Vriend van Festival Circolo;
Voor partners/koppels is de jaarlijkse bijdrage voor 2 personen €60,- of meer.

Jouw steun betekent veel voor Festival Circolo. Wij op onze beurt willen graag iets voor jou betekenen:

  1. Een Vriend (bijdrage minimaal €40,- per jaar) ontvangt op elke voorstelling van zowel het buitenfestival (even jaren) als de binnen-editie (oneven jaren) €2,50 korting per voorstelling voor 1 persoon. Voor partnervrienden (2 personen voor minimaal €60,- per jaar) geldt de €2,50 korting per persoon voor 2 personen.
  2. Elke Vriend wordt tijdens de festivals uitgenodigd voor een Vriendenontvangst met onder meer een meet & greet met artiesten, een backstage tour en verrassingsactiviteiten.
  3. Elke Vriend wordt jaarlijks uitgenodigd voor de eindexamenpresentatie van de studenten aan de Academy of Circus and Performance Art in Tilburg.

 

Dat wij elke Vriend tijdig op de hoogte brengen van nieuwe voorstellingen, uitnodigingen sturen, aardige vroeg-boek-kansen bieden en regelmatig een nieuwsbrief toesturen, vinden wij niet meer dan logisch.

Ook bedrijven kunnen het festival ondersteunen. Met een bijdrage vanaf €500,- maakt het bedrijf deel uit van het Circolo genootschap; een bedrijvennetwerk met sfeervolle ontmoetingen rond opwindende circusvoorstellingen door het jaar heen.

 

Ben jij geinteresseerd? Meld je dan aan als vriend door een mail te sturen naar sander@festivalcircolo.nl. Vermeld hierbij in ieder geval je voor- en achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en e-mailadres. Ook is het belangrijk om aan te geven voor welk bedrag je Vriend van Circolo wil worden.

Blijf op de hoogte!

* verplicht