Kaartverkoop Festival Circolo 2019

Ook dit jaar heeft Festival Circolo een gevarieerd programma samengesteld met voorstellingen op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Alle tickets zijn te koop via de website van Theaters Tilburg of bij de kassa van dit theater.

Bestel op tijd!

Om zeker te zijn van een plek bij de voorstelling(en) van je keuze, adviseren we je om je kaarten vooraf online te bestellen. Met name onze hardlopers zoals L’Absolu – waar slechts een beperkt aantal kaarten voor beschikbaar is – verkopen naar verwachting snel uit. Tijdens het festival kun je natuurlijk ook terecht bij de kassa’s van de drie deelnemende theaters. Het is dan echter mogelijk dat bepaalde voorstellingen reeds zijn uitverkocht. Online betalen kan met PIN en creditcard (Visa en Mastercard). Bij de kassa’s van de theaters kun je zowel met PIN als contant betalen.

Circus met korting

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een gereduceerde ticketprijs. Voor voorstellingen met een leeftijdsgrens vanaf 12 jaar worden geen gereduceerde kinderprijzen gehanteerd. Voor alle voorstellingen kan beroep worden gedaan op de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg.

Blijf op de hoogte!

* verplicht