Kaartverkoop start binnenkort

Ook dit jaar heeft Festival Circolo een gevarieerd programma samengesteld met voorstellingen op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art. Kaarten en combideals koop je online via deze website of aan. Al voor de prijs van drie biertjes beleef je Festival Circolo. Koop je tickets voor voorstellingen en combinatiedeals via deze site of aan de kassa van Theaters Tilburg. De eerste kaarten zijn vanaf 20 mei te koop.

Wees er op tijd bij

Om zeker te zijn van een plek bij de voorstelling(en) van je keuze, adviseren we je om je kaarten vooraf online te bestellen. Tijdens het festival kun je natuurlijk ook terecht bij de kassa’s van de drie deelnemende theaters. Het is dan echter mogelijk dat bepaalde voorstellingen reeds zijn uitverkocht. Online betalen kan met PIN en creditcard (Visa en Mastercard). Bij de kassa’s van de theaters kun je zowel met PIN als contant betalen.

Circus met korting

Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een gereduceerde ticketprijs. Voor voorstellingen met een leeftijdsgrens vanaf 12 jaar worden geen gereduceerde kinderprijzen gehanteerd. Voor alle voorstellingen is korting met een CJP-pas van toepassing en kan beroep worden gedaan op de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg.

Blijf op de hoogte!

* verplicht