loader image

Unieke circuservaring voor baby’s op Festival Circolo

Speciaal voor de allerkleinste circusliefhebbers en hun ouders/verzorgers is er op Festival Circolo de voorstelling BE KIND van Emilie Weisse. In de prikkelende voorstelling BE KIND kunnen baby’s van heel dichtbij kennismaken met hedendaags circus. Kom en beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus!

 

Zintuiglijke reis

BE KIND is een wonderlijke ervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee artiesten jullie mee op een zintuiglijke reis. Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleerkegels in de schemering. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. Er ontstaat een bijzonder contact tussen de artiesten en hun jonge publiek.

‘Na spelen’

Tijdens de voorstelling mogen de kleintjes zelf kiezen of ze mee willen doen. Na afloop nodigen de artiesten de kleintjes uit om samen het speelveld te ontdekken. Ze mogen in, uit, langs en door het decor kruipen om de bijzondere materialen van dichtbij te verkennen. Door deze spontane interacties is elke voorstelling net iets anders.

Duoticket

De voorstelling vindt plaats in het Academietheater van de Fontys Hogeschool. Een ticket voor deze voorstelling geeft toegang voor één baby van 6 tot 18 maanden en één ouder/verzorger. Een hartverwarmend spektakel om je handjes bij in je mond te steken. Zie de programmapagina voor meer informatie.