INFO

Van 22 tot en met 31 oktober is het Tilburgse Leijpark het feeërieke podium van een bejubeld fenomeen: Festival Circolo. 
Vooraf starten we al vanaf 16 oktober met een spectaculair voorproefje op het voorterrein van Theaters Tilburg.
De stad kan zich opmaken voor een festival vol modern circus waarin bekende circusdisciplines gecombineerd worden met dans, theater, vormgeving en muziek. 
Het resultaat? Spraakmakende en opwindende totaalvoorstellingen die bezoekers bijblijven. 
Het festival fungeert tevens als bijzondere ontmoetingsplek om zaken, circus én een culinair programma te combineren. Onthaal je relaties of trakteer je medewerkers (en eventueel hun gezinnen) op een verrassend anders-dan-anders programma. Elk evenement, elk idee en elke bijeenkomst is uit te voeren volgens jouw specifieke wensen. We spreken immers over circus: een wereld waarin het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt!
Het is een gewaagde keuze om je relaties, personeel of prospects uit te dagen een bezoek aan Festival Circolo te brengen. Je weet namelijk dat het een spectaculaire beleving zal zijn die je met hen gaat delen. Maar hoe pakken we dat nu dan aan, met de nodige maatregelen die jij en wij moeten handhaven? Wij zijn er als festival klaar voor om jouw arrangement of maatwerk veilig maar net zo avontuurlijk te laten zijn als altijd!

Voor groepen bieden wij de mogelijkheid om vooraf aan een voorstellingsbezoek een drankje of hapje te nuttigen. Je kunt in overleg met ons kiezen voor diverse arrangementen, denk hierbij aan een lunch-, borrel-, of diner-arrangement. Neem voor vragen en meer informatie contact op met sandra@festivalcircolo.nl. 
We houden de corona-maatregelen scherp in de gaten en spelen in overleg in op dan geldende regels.

GROEPS ARRANGEMENTEN

PARTNER SUPPORT

Ben jij enthousiast over Festival Circolo en wil je het festival ondersteunen door kaarten te kopen en een donatie te doen? Kies dan voor een van de Partnersupport pakketten. Dat mes snijdt aan twee kanten. Want het helpt ons als festival en jij kunt als bedrijf met een groep relaties en/of gasten naar een mooie voorstelling. Natuurlijk dragen we jouw steun graag uit via onze website, op het festivalterrein en via andere media. 

Als Circolo supporter, groot én klein, lever je een significante bijdrage aan Nederlands grootste circusfestival. Elk pakket biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om Festival Circolo in te zetten bij bijzondere contactmomenten met personeel, relaties en prospects. We bieden dit jaar vier verschillende Partnersupport pakketten aan:
    Circolo supporter Petit - € 500,-
    Circolo supporter Grand - € 1.250,-
    Circolo supporter Plus Grand - € 2.500,-
    Circolo supporter Énorme - € 5.000,-

Neem voor vragen en meer informatie contact op met sandra@festivalcircolo.nl.

Het festival steunen en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Koop dan een bundel tickets om beschikbaar te stellen aan mensen uit de Quiet Community Tilburg. We kunnen hen zo in de gelegenheid stellen ons festival te bezoeken waar dat voor hen normaal gesproken financieel niet haalbaar is. Help mee deze mensen een mooi uitje te bezorgen!

Sociale bundels kosten € 200,- (inclusief 9% btw) voor 10 tickets.

Een andere mogelijkheid is om een voorstelling bij een zieken- of verzorgingshuis mogelijk te maken.  We brengen het circus naar de mensen die niet naar het Leijpark kunnen komen.


Neem voor vragen en meer informatie contact op met sandra@festivalcircolo.nl.

MAATWERK & SOCIALE STEUN

Blijf op de hoogte!

* verplicht