Maatwerk

Onthaal us relaties of medewerkers met een verrassend programma dat echt eens anders mag dan anders. We spreken immers over circus: een wereld waarin het onmogelijke mogelijk gemaakt wordt. Festival Circolo wordt geproduceerd met een team dat zijn sporen heeft verdiend in de organisatie en programmering van festival en evenementen zoals Oerol, Nationaal Comité 4 en 5 mei en diverse bezoeken van de koning en koninklijke familie. Die gezamenlijke expertise maakt dat bijna niets onmogelijk is.

Wees onze gast!

Wat dacht u van een acrobatiekworkshop voor uw personeel, met aansluitend een aangeklede borrel? Of prefereert u een onderscheidend business-to-business arrangement voor goede relaties? Wij bieden u flexibiliteit met een programma op maat. 

  • Zoekt u een verrassende invulling voor een bijeenkomst of evenement wat past bij uw zakelijke doelen?
  • Heeft u een omvangrijk gezelschap? 
  • Wilt u uw gasten trakteren op een besloten, kort optreden?

Festival Circolo biedt allerlei variaties in mogelijkheden voor een ervaring die uw bedrijf een verrijkende uitstraling geeft. Daarvoor bieden wij allerlei mogelijkheden op maat: toevoeging van speeches/ inleidingen, meet& greets, vergaderingen, seminars, (circus)workshops, events met performance en mogelijkheden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

De magie van het circus 

Om te reserveren en tarieven te bespreken kunt u contact met ons opnemen

Sandra Smit
sandra@festivalcircolo.nl
 
06-414 044 31

De magie van het circus

“Een geslaagd event staat of valt met de juiste samenwerkingspartners en een inspirerende locatie. Beiden vonden we in Festival Circolo. Samen met Festival Circolo en op locatie van Festival Circolo hebben we in 2018 vanuit Cubiss een zeer geslaagde relatiedag georganiseerd, waar deelnemers niets anders dan lovend over waren.”

Marjo Frenk, projectmedewerker Cubiss

Zoekt u ook een verrassende invulling voor een bijeenkomst of evenement die past bij uw zakelijke doelstellingen? Festival Circolo biedt een keur aan mogelijkheden voor een ervaring die uw bedrijf een verrijkende uitstraling geeft.

Wat dacht u van een acrobatiekworkshop voor uw personeel, met aansluitend een aangeklede borrel? Of wilt u liever een onderscheidend business-to-business arrangement voor goede relaties? Wij bieden u flexibiliteit met een programma op maat. Er is van alles mogelijk: speeches en inleidingen, meet & greets, vergaderingen, seminars, (circus)workshops, events met een performance en mogelijkheden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zelfs een kort, besloten optreden voor uw gasten behoort tot de mogelijkheden. 

Om te reserveren en de tarieven en mogelijkheden te bespreken kunt u contact opnemen met Sandra Smits via sandra@festivalcircolo.nl of 06-414 044 31.

Blijf op de hoogte!

* verplicht