Maatwerk

Onthaal us relaties of medewerkers met een verrassend programma dat echt eens anders mag dan anders. We spreken immers over circus: een wereld waarin het onmogelijke mogelijk gemaakt wordt. Festival Circolo wordt geproduceerd met een team dat zijn sporen heeft verdiend in de organisatie en programmering van festival en evenementen zoals Oerol, Nationaal Comité 4 en 5 mei en diverse bezoeken van de koning en koninklijke familie. Die gezamenlijke expertise maakt dat bijna niets onmogelijk is.

Wees onze gast!

Wat dacht u van een acrobatiekworkshop voor uw personeel, met aansluitend een aangeklede borrel? Of prefereert u een onderscheidend business-to-business arrangement voor goede relaties? Wij bieden u flexibiliteit met een programma op maat. 

  • Zoekt u een verrassende invulling voor een bijeenkomst of evenement wat past bij uw zakelijke doelen?
  • Heeft u een omvangrijk gezelschap? 
  • Wilt u uw gasten trakteren op een besloten, kort optreden?

Festival Circolo biedt allerlei variaties in mogelijkheden voor een ervaring die uw bedrijf een verrijkende uitstraling geeft. Daarvoor bieden wij allerlei mogelijkheden op maat: toevoeging van speeches/ inleidingen, meet& greets, vergaderingen, seminars, (circus)workshops, events met performance en mogelijkheden voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. 

De magie van het circus 

Om te reserveren en tarieven te bespreken kunt u contact met ons opnemen

Sandra Smit
sandra@festivalcircolo.nl
 
06-414 044 31

Blijf op de hoogte!

* verplicht